Kestävää taidetta kotiin tai toimistoon

 Tilaa tyylikäs digigrafia kotiin tai toimiston seinälle. Olet edelläkävijä koska tuskin monellakaan tuttavapiirissäsi on seinällään aitoa digigrafiaa. Saat arvostusta. Ajaton taideteos on myös loistava lahja ja sinua muistetaan hyvällä vuosia.

Digigrafiat eroavat muista grafiikan menetelmistä siinä, että teoksen mainittu koko voi olla myös jokin muu sijoituspaikkaan ehkä sopivampi mitoitus.  Teokset säilytetään tiedostoina ja toteutetaan tilauksen perusteella. Näin ei synny turhaa varastoa.

Ne edustavat uutta ilmaisutekniikkaa kuvataiteen kaanonissa.

Aitouden  varmistamiseksi teoksen mukana seuraa aitoustodistus. Teokset numeroidaan ja signeerataan. Painokset rajataan 20 – 100 vedokseen.

Teoskuvien yhteydessä mainitut hinnat koskevat ohjekokoa. Jos haluat ohjekoosta poikkeavan koon, lähetä toivomuksesi sähköpostissa (saattaa vaikuttaa hintaan).

Digigrafialle on ominaista, että kuvanteon välineenä käytetään tietokonetta. Tekniikka on perinteisten pensselin tai kynän asemassa, jotka nekään eivät itsellään saa kuvaa aikaan. Välineistä tai materiaaleista riippumatta tarvitaan kuvantekijä / taiteilija, joka välittää ajatuksensa ja näkemyksensä kuvaksi.

MODI-kuvien vedostuksessa käytetään menetelmää, jossa kuva pohjustetaan alumiini / dipond -levylle ja suojataan akryylilevyllä. Se suodattaa 98% UV-säteilystä ja takaa värien keston vuosiksi eteenpäin. Kehystystä ei tarvita erikseen. Kuvien taustaan on kiinnitetty ripustuskiskot ja kuva ikäänkuin leijuu seinällä. Näyttävä ja tyylikäs ratkaisu. Maksimi koko on 135 x 275 cm.

ARS-kuvat ovat Fine Art Gislée -vedoksia. Vedostuksessa käytetään happovapaata Hahnemühle mattapaperia (n.300 g). Se on myös hieno vaihtoehto. Teokset toimitetaan ilman kehystä, näin voit itse vaikuttaa teoksen kehystykseen. Kuvan maksimi koko on 100 x 150 cm.

PAINT-kuvat ovat akryyli- tai öljyvärimaalauksia, jotka ovat mainitun kokoisia.

Valmistusmenetelmät ovat museoiden hyväksymiä.

Julkaisija: Galleria Modiars. Yhteydet: galleria.modiars@gmail.com.