Taidetta kotiin tai toimistoon

Tilaa tyylikäs grafiikkataulu itsellesi kotiin tai toimistoon. Tyhjä seinä on köyhä, alaston ja tylsä. Taideteos on myös loistava lahja ja sinua muistetaan hyvällä vuosia.

Teokset valmistetaan yksitellen. Ei ole mitään valmiiksipainettuja tuotteita. Esillä olevat teokset toteutetaan tilauksen mukaan. Mainittu koko on ohjeellinen ja se voi olla myös jokin muu sijoituspaikkaan sopivampi mitoitus.  
Teoskuvien yhteydessä mainitut hinnat  koskevat ohjekokoa. Jos haluat ohjekooosta poikkeavan koon, lähetä sähköpostia.  Hintatarjous tulee paluupostissa.

MODI -kuvissa käytetään Silisec® / Diasec® -menetelmää. Siinä kuva pohjustetaan alumiini / dipond -levylle ja suojataan akryylilevyllä, joka suodattaa 98% UV-säteilystä ja takaa värien keston vuosiksi eteenpäin. Kehystystä ei tarvita erikseen. Kuvien taustaan on kiinnitetty ripustuskiskot ja kuva ikäänkuin leijuu seinällä. Niitä voidaan valmistaa enintään 20 kpl.  Maksimi koko on 135 x 275 cm.

Hieno vaihtoehto on myös ARS, joka on Fine Art Gislée -vedostus. Niitä voidaan valmistaa enintään. 80 kpl. Teokset signeerataan ja numeroidaan. Käytössä on happovapaa Hahnemühle 308 g mattapaperi. Teokset toimitetaan ilman kehystä. Maksimi koko on 120 x 120 cm. 

Valmistusmenetelmät ovat museoiden hyväksymiä.

Julkaisija: Tämä on tekijän oma sivusto. Sitä julkaisee Kustannus Oy Aprikoosi / modiars. Yhteydet: galleria.modiars@gmail.com. / 040 7039309